our blog

Comments: Comments are off

By: admin

Een van onze klanten : Base

BASE is de snelst groeiende mobiele operator in België. In 2007 stapten bijna 500.000 gsm-gebruikers over naar BASE. Omwille van de scherpe en transparante tarieven, en door de interessante aanbiedingen, kiezen elke dag meer dan 1.300 klanten voor BASE. Dankzij BASE kunnen ze immers véél meer bellen en toch véél minder betalen.

BASE investeerde het laatste jaar nog verder in de optimalisering van zijn netwerk. Dankzij de implementatie van de moderne extended gsm-technologie is de dekking zowel binnen- als buitenshuis nog verbeterd. Bijna 100% van de Belgische bevolking heeft vandaag dekking met het BASE netwerk.

BASE is een 100% dochteronderneming van het Nederlandse Koninklijke KPN, één van de belangrijkste telecomoperatoren op de Europese markt met hoofdkantoor in Brussel. Op het einde van 2007 had BASE 535 mensen in dienst, met een marktaandeel van ruim 23%. In 2007 realiseerde BASE een jaaromzet van €613 miljoen. De onderneming richt zich op specifieke marktsectoren.

BASE verdeelt zijn producten en diensten via 54 BASE-shops en meer dan 600 BASE-dealers, verspreid over heel België. In augustus 2007 kocht BASE winkelketen Allo Telecom. De keten telt 51 winkels met een sterke vertegenwoordiging in Wallonië. Met de winkelketen wordt een aanzienlijke verruiming en, buiten Vlaanderen, een veel betere spreiding van de Belgische verkoopkanalen van BASE bereikt. In totaal heeft BASE nu rond de 100 verkooppunten in België. Allo Telecom zal als aparte onderneming blijven bestaan.

KPN Mobile International B.V. heeft Tele2 Belgium N.V. en Versatel Belgium N.V. (of samen “Tele2 Belgium”) overgenomen. Dankzij deze acquisitie zal BASE haar regionale distributie in België doen groeien. Tele2 Belgium is goed geïmplementeerd in specifieke regio’s en beschikt over een strategische positie in de B2B-markt.

Bron : Base

Comments are currently closed.