our blog

Comments: Comments are off

By: admin

Een van onze klanten : Iveco

Iveco is een wereldwijd opererende onderneming die is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en verkopen van een breed gamma lichte, middelzware en zware bedrijfswagens, off-road voertuigen, stads- en intercitybussen, touringcars, inbouwmotoren en speciale voertuigen voor brandbestrijding, defensie en civiele bescherming.

Met 26.000 medewerkers en 27 fabrieken in 16 landen over de gehele wereld maakt Iveco technisch toonaangevende producten die ontwikkeld worden in 5 eigen researchcentra. Behalve in Europa, is het concern ook actief in China, Rusland, Australië, Argentinië, Brazilië en Zuid-Afrika. Meer dan 4.600 servicepunten in ruim 100 landen garanderen een goede technische assistentie overal ter wereld waar een Iveco-voertuig aan het werk is.

De Iveco-groep produceert volgende merken: Iveco, Iveco Magirus, Astra and Irisbus .

Iveco ontwerpt, bouwt en verkoopt:  

·         een ruim aanbod aan lichte (2.8 – 6 ton GVW), medium (6 – 16 ton GVW) en zware (meer dan 16 ton GVW) bedrijfsvoertuigen, ook voor off road
·         voertuigen voor personentransport
·         speciale voertuigen
·         brandweervoertuigen
·         defensievoertuigen

Iveco vervolledigt zijn productgamma met een waaier aan diensten voor naverkoop, voor financiële oplossingen en gebruikte voertuigen.

Bron : Iveco

Comments are currently closed.