Diensten

Klaar om overheidsopdrachten te winnen?

Elke ochtend analyseert, kwalificeert ons team alle overheidsopdrachten manueel en controleert ze alle contracten twee keer.

We hebben meer dan 12.000 identificatiecriteria. We openen de specificaties om geen informatie te missen.

 

Elke dag worden meer dan 250 overheidsopdrachten handmatig geanalyseerd en gecontroleerd. Neem deel aan onze informatie- en ontdekkingssessie met ons team.

 

Trefwoorden = verlies van informatie?

Het trefwoord is niet voldoende om een kwaliteitsopzoeking te definiëren, te willekeurig om op een bevredigend resultaat te kunnen rekenen.

Bv: Een slecht geschreven woord, ontbreekt in de tekst, slecht vertaald, met een dubbele betekenis, verwijzend naar het bestek….

Steeds vaker verwijst de markt naar de opening en analyse van het bestek. Het is dus VERPLICHT deze documenten te openen om te weten waarover we het hebben.

 

 

 

 

 

 

 

Onze toegevoegde waarde

Informatie lezen en herlezen. Documenten openen om verborgen potentieel voor onze cliënten te vinden.

Informatie intelligent classificeren, en extra perspectieven openen.

Want informatie is alleen waardevol als ze gebruikt kan worden.

Daarom biedt Govex (Overheidsbeurs) u zijn hulp aan bij het opvolgen van Belgische en Europese overheidsopdrachten. Commerciële monitoring uitgevoerd door professionals volgens uw wensen. Zo ontvangt u alleen de markten die u aangaan, in uw branche en volgens uw expertise. Daarnaast kunt u een beroep doen op onze adviseur-juristen gespecialiseerd in overheidsopdrachten.

Verhoog uw omzet met Govex

Het leveren van kwaliteitsproducten en een onvergelijkbare service is niet altijd voldoende. Bovenal moet u op de hoogte zijn van zakelijke kansen! Govex geeft je op tijd alle informatie die je nodig hebt. Ons monitoringsysteem per e-mail en via het online platform stelt u in staat om tijdig te reageren. Omdat u uw branche als geen ander kent, bieden wij u de zekerheid van snelle en efficiënte informatie, volgens uw criteria.

Het belangrijkste is om snel en goed geïnformeerd te zijn!

Govex is actief in de hele Europese Unie. openbare markten worden elke ochtend geïdentificeerd en gecategoriseerd. Onze klanten krijgen dan opdrachten in hun branche, volgens hun eigen criteria.

Met het Govex-abonnement heb je toegang tot alle openbare markten, Belgische en/of Europese + alle hulp- en assistentietools inbegrepen! Daarom is ons abonnement helemaal exclusief!

Meer informatie gebruiksaanwijzing …

Meer info …