Over ons

Bedrijfsprofiel:
Govex biedt een totale en gepersonaliseerde oplossing aan voor overheidsopdrachten, en dit in een compleet en exclusief pakket. Dankzij haar informatiedienst voor het opvolgen van publieke markten in Europa worden de klanten op de hoogte gehouden van de opdrachten die hen aanbelangen in hun vakgebied. Elk profiel is uniek, op maat en volledig moduleerbaar.

Govex maakt deel uit van de Europese groep Bobex. De groep werd in 1999 opgericht door David Schnall en Jean-Louis Van Marcke als innovatieve oplossing om kopers en leveranciers samen te brengen. De diensten zijn on line sinds september 2000 en de applicaties zijn snel uitgegroeid tot de belangrijkste handelsplatformen voor offerteaanvragen in België en Luxemburg. In 2002 heeft de groep haar e-sourcing diensten BPS gelanceerd om privé marktplaatsen voor grote bedrijven of publieke administraties te ontwikkelen. In 2003 werden de activiteiten uitgebreid naar Nederland en het Verenigd Koninkrijk en in 2005 werden de activiteiten in Frankrijk opgestart.

PARTNERS-OPRICHTERS:

Olivier Greslard
Olivier is reeds lang in de commerciële sector actief. Hij was verantwoordelijk voor het operationele beheer van hotels en hun commerciële ontwikkeling. Zijn ervaring in het opbouwen van professionel relaties voerde hem naar de commerciële sector waar hij, met succes, meehielp aan de groei van Versatel Télécom in België, Promedia, Martine Constant & Partners als Sales Manager, Consultant en Key Account Manager. Vandaag is hij gespecialiseerd in consultancy, management in de overheidsopdrachten.

Frédéric Nuyts
Frédéric is afgestudeerd als Graduaat Marketing aan het EPHEC en was eerst Junior, dan Senior Account Manager in een consultancy bedrijf actief in de sector van de overheidsopdrachten. Hij promoveerde naar de functies van Team Leader en Marketing & Communication Manager. In die positie heeft hij de nodige ervaring opgedaan om een consultancy bedrijf in de overheidsopdrachten sector volledig te beheren. Bezoek ook zijn blog over publieke aanbestedingen.

David Schnall
David werkte gedurende verschillende jaren in de IT wereld by Trasys/Tractebel waar hij verantwoordelijk was voor systeem ontwikkeling en databank beheer. Gedurende zijn MBA, ontwikkelde hij Kellogg’s eerste web site. Hij heeft een uitgebreide ervaring in applicatie ontwikkeling, web design en systeem integratie. Later vervoegde hij de management advieskantoren van McKinsey & Co and Arthur D. Little, waar hij zich toespitste op e-business en corporate finance. David studeerde Burgerlijk Ingenieur aan de VUB, en behaalde een MBA aan de Kellogg Graduate School of Management, Northwestern University.

Jean-Louis Van Marcke
In 1994 richtte Jean-Louis de eerste buitenlandse fabriek van industriële rekken in China op. Gedurende drie jaar was hij verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur van een team van ruim 70 medewerkers. Later vervoegde hij het management advieskantoor Arthur D. Little in Brussel, waar hij zich toespitste op operationeel beheer en e-business. Jean-Louis brengt zijn uitgebreide ervaring in het opstarten en beheren van een bedrijf in een B2B omgeving, alsook zijn kennis op het gebied van bedrijfsinkopen. Hij behaalde een diploma TEW aan de KUL, een Masters in Management aan de Vlerick School en een MBA aan de University of Chicago, Graduate School of Business. Hij is tevens Laureaat van het Prins Albert Fonds.