Jobs @ Govex

Account Managers (Dringend gezocht !)
Om de beloftevolle toekomst van Govex verder uit te bouwen, rekruteren wij voortdurend enthousiaste collega’s. Momenteel zijn er vacatures voor dynamische mensen (m/v) die snel willen evolueren.

Functiebeschrijving:
Je werkt mee aan de ontwikkeling van onze commerciële activiteiten via telefonische contacten. Je bezorgt de nodige informatie aan onze klanten en stelt hen de meest adequate oplossingen (producten en/of diensten) voor in functie van hun persoonlijke behoeften. Je bent van nature uit in staat commerciële opportuniteiten te onderscheppen en deze voluit te benutten.

Profiel:
– Je houdt van telefonische contacten en staat steeds klaar om naar de behoeften van onze klanten te luisteren.
– Je beschikt over de nodige overtuigingskracht en doorzettingsvermogen.
– Je hebt reeds een aantal verkoopstechnieken onder de knie en bent in staat een verkoopsgesprek op efficiënte wijze af te sluiten.
– Je beheerst MS-Word, MS-Excel en Internet Explorer zonder enige moeite.
– Tweetaligheid is een pluspunt en het werken in teamverband spreekt jou aan.
– Reeds een eerste werkervaring in een Contact Center is een pluspunt.

Aanbod:
– Een vast salaris aangevuld met een bijzonder aantrekkelijk commisiesysteem en maaltijdcheques.
– Continue opleiding in productkennis en verkoopstechnieken, verzorgd door ons eigen trainingsteam.
– Comfortabele uren (van 9u tot 17u) in een jonge, dynamische en collegiale werkomgeving waarin elke werknemer als volwaardig individu beschouwd en gerespecteerd wordt. Interesse ? Reageer via mail op marketing(at)govex.eu

(Key) Account managers
Govex is op dit moment actief in Belgie, Luxemburg, Nederland en zeer binnenkort Frankrijk en UK. Om de groei van ons bedrijf te ondersteunen zijn we continue op zoek naar getalenteerde en perfect meertalige verkopers. In functie van uw vaardigheden en uw woonplaats krijgt u een sector toegewezen om te prospecteren.

Ervaart u het behalen van targets eerder als een uitdaging, staat de klant voor u steeds centraal en droomt u van een internationale carrière neem dan snel contact op via mail op sales(at)govex.eu

Consultants / Formateurs
Hebben de overheidsopdrachten geen geheimen meer voor u? Heeft u ervaring als overheidsaankoper?

Dan bent u de specialist die we zoeken om onze klanten te begeleiden en op te leiden om succesvol op overheidsopdrachten in te schrijven.

Interesse? Reageer via mail op marketing(at)govex.eu