Databank Overheden

Overheidsopdrachten opvolgen is één zaak, maar verlies vooral het belang van prospectie niet uit het oog.

Een administratie zal uw nieuwe producten, diensten of technieken pas aankopen indien ze weet dat deze bestaan! En deze marktkennis zit bij u, bedrijven moeten dus vraag creeëren bij de overheid.

Prospectie is ook niet gemakkelijk: hoe begint u eraan, welke administraties wil u bereiken, hoe komt u tot een afspraak….

Govex wil u helpen in deze zoektocht en heeft alvast een database ontwikkeld met de belangrijkste administraties. Niet zomaar een opsomming van administraties maar nuttige contactgegevens van personen die regelmatig overheidsopdrachten uitschrijven. Op dit moment kunnen we al 12 887 contactgegevens aanleveren. De gegevens worden in een overzichtelijk formaat aangeleverd zodat u deze kan gebruiken zoals u het wenst.

Beschikbare velden in deze database: Naam van de administratie, volledig adres, namen van de verschillende contactpersonen/aankopers, telefoon, fax en rechstreeks e-mail adres!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie, telefonisch op het nummer 02 / 502 12 12 of via e-mail: marketing(at)govex.be

Beschrijf uw bedrijf
* Wat is uw activiteit?

* Waar bent u in geïnteresseerd?
Uw contactgegevens
Dank u